• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση

Αποτελέσματα για

Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. VRO CERTIFICATION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VRO CERTIFICATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσωρινη και εκτακτη εργασια. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  2. SGS HORIZON BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SGS HORIZON BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών, Αρχικοί έλεγχοι δείγματος, και Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε The Hague, Κάτω Χώρες.

  3. PRODUCE INSPECTORS EUROPE VB

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRODUCE INSPECTORS EUROPE VB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.

  4. MOURIK-SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOURIK-SERVICES B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια περιβαλλοντικού ελέγχου, και Εργαστήρια περιβαλλοντικού ελέγχου. Έχει έδρα σε Groot-Ammers, Κάτω Χώρες.

  5. B.V. KWALITEITSKEURING DIERLIJKE SECTOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. KWALITEITSKEURING DIERLIJKE SECTOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, και Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Zeist, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SGS NEDERLAND HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SGS NEDERLAND HOLDING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Spijkenisse, Κάτω Χώρες.