• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επικαλυψεις

Αποτελέσματα για

Επικαλυψεις

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. NANOPROFS HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NANOPROFS HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασια πετρας, κατεργασια ξυλου, και επεξεργασια ανακυκλωσιμου γυαλιου. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  2. HARTKAMP KARWEI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARTKAMP KARWEI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη κτιριων, υδραυλικοι, επικαλύψεις κτιρίων και στέγες, και αυτοματοι φορτωτες διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  3. VAN LEEUWEN BESTRATINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LEEUWEN BESTRATINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψεις δαπεδων κλινκερ, κατασκευη υπονομων, και εγκαταστασεις οχετων. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  4. GALVAMÉ OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVAMÉ OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. DE BUREN COATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BUREN COATING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων, και Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN GANSEWINKEL MILIEUSERVICES OVERHEIDSDIENSTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GANSEWINKEL MILIEUSERVICES OVERHEIDSDIENSTEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.