• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. J. BARBÉ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. BARBÉ B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  2. GALVAMÉ OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVAMÉ OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. DE BUREN COATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BUREN COATING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων, και Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

  4. CRUXSTEEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CRUXSTEEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 5 αξόνων, τόρνευση, φρεζάρισμα μετάλλων, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.