• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεια και εστιατορια

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεια και εστιατορια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. HOEVE KROMWIJK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOEVE KROMWIJK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  2. GOLDEN GREEN HOTELS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOLDEN GREEN HOTELS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Leiden, Κάτω Χώρες.

  3. SELAMAT MAKAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SELAMAT MAKAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, μπουφε, και Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. RESTAURANTPROMOTEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RESTAURANTPROMOTEN.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Wilnis, Κάτω Χώρες.

  5. HOTEL DE BLANKE TOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOTEL DE BLANKE TOP B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Cadzand, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALAN & PIMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALAN & PIMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, φρουτα και λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  3. BLUEFLOWER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLUEFLOWER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη ξενοδοχείου, μεταλλικες προθηκες, διακοσμηση για εμπορικα κεντρα, και πασσαλοι ευθυγραμμισης. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  4. ROBERT SIEDENBURG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROBERT SIEDENBURG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση φιλοξενίας. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  5. MILIN

    Κάτω Χώρες

    Τα πάνελ και προφίλ Milín, ιδιαίτερα ανθεκτικά, που προορίζονται για τον τομέα νέας κατασκευής, συντήρησης, ανακαίνισης και DIY. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων Milín, χαμηλό κόστος συντήρησης, περιλαμβάνει διαχωριστικά πάνελ, προεξοχές στεγών, παραστάδες και προφίλ. Το εύρος της επένδυσης Milin είναι μια παγκόσμια έννοια πάνελ υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες. Εκτός από την παροχή ξυλοεπένδυσης με όλα τα συναφή εξαρτήματα, προσφέρουμε επίσης βοήθεια στους πελάτες μας για την εκπαίδευση, παροχή συμβουλών, μελέτες του έργου και των δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση και offline: Τα στηρίγματα είναι Milín με Wonderboard, ειδικά σχεδιασμένο για την επένδυση τοίχων και οροφών στον κλάδο των τροφίμων, τους τομείς των ξενοδοχείων και εστιατορίων και της υγείας. Είμαστε γνωστοί για τη διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής για τα προϊόντα μας.

  1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, μηχανήματα για ξενοδοχεία, επαγγελματικές κουζίνες, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Mijdrecht, Κάτω Χώρες.

  2. BRISTOT KOFFIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRISTOT KOFFIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβούρδισμα καφέ, Καφετιέρες εσπρέσο για μπαρ, καφέ εσπρέσσο για ξενοδοχεία και εστιατόρια, και ιταλικος καφε espresso. Έχει έδρα σε Wateringen, Κάτω Χώρες.

  1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος για μπαρ. Έχει έδρα σε Mijdrecht, Κάτω Χώρες.

  2. UNO EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNO EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετικά αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  3. RIETVELD INTERIEURBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIETVELD INTERIEURBOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Oudewater, Κάτω Χώρες.

  4. PROFIEL MEUBELMAKERIJ LISSE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROFIEL MEUBELMAKERIJ LISSE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

  5. S+B ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία S+B ROTTERDAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Τραπέζια και καρέκλες, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  6. VAN MAMEREN BETIMMERINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN MAMEREN BETIMMERINGEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  7. VAN 'T WOUT'S WINKELINSTALLATIEBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN 'T WOUT'S WINKELINSTALLATIEBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Τραπέζια και καρέκλες, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  8. TEKTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEKTON B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Groot-Ammers, Κάτω Χώρες.

  1. JOS DE VRIES THE RETAIL COMPANY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOS DE VRIES THE RETAIL COMPANY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  2. VILLE APPARATENBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VILLE APPARATENBOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Τραπέζια και καρέκλες, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Strijen, Κάτω Χώρες.

  3. IT'S ADAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IT'S ADAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Soest, Κάτω Χώρες.

  4. SHOP EN PROJECT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SHOP EN PROJECT B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, Τραπέζια και καρέκλες, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Bergschenhoek, Κάτω Χώρες.

  5. VAN EIJK MEUBEL- EN INTERIEURBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN EIJK MEUBEL- EN INTERIEURBOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επίπλωση εργοστασίων, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Nieuw-Lekkerland, Κάτω Χώρες.

  6. A.S. WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.S. WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Wateringen, Κάτω Χώρες.

  7. IMMANO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IMMANO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επίπλωση εργοστασίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Woudenberg, Κάτω Χώρες.

  8. TIMMERBEDRIJF RITMEESTER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIMMERBEDRIJF RITMEESTER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση εργοστασίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Τραπέζια και καρέκλες, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Alblasserdam, Κάτω Χώρες.

  9. MATES GROOTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MATES GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  10. DE BOUWHOF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BOUWHOF B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεια και εστιατορια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

42 Επιχειρήσεις