• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεμβρανη

Αποτελέσματα για

Μεμβρανη

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. BANDALL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  2. CONTIMETA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONTIMETA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης παλέτας, δεματοποιητες, μηχανες φακελλοποιησης, και Εκτατό φιλμ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. OUT OF THE SUN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OUT OF THE SUN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ύφασμα anti uv κατά των υπεριωδών, αντηλιακη μεμβρανη, και Αντιθερμική επεξεργασία. Έχει έδρα σε Monster, Κάτω Χώρες.

  4. WINDOWDESIGN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WINDOWDESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικες μεμβρανες. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  5. DE KOCK RAAMFOLIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE KOCK RAAMFOLIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει έδρα σε Voorschoten, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GLASCONCEPT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLASCONCEPT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θάλαμοι ντους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες μεμβράνες, γυαλινα ποτηρια, και Γυάλινες μεμβράνες. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  2. VAN DELFT GLAS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DELFT GLAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες μεμβράνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση υαλοπινακων, και επιπεδο γυαλι. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  3. 123 REKWIKKELFOLIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 123 REKWIKKELFOLIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρρικνουμενη μεμβρανη, και μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Wassenaar, Κάτω Χώρες.

  4. PLASTHILL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLASTHILL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  5. ALWECO SCHERMINSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALWECO SCHERMINSTALLATIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακές μεμβράνες, και Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.