• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κόλλα

Αποτελέσματα για

Κόλλα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. LUBRIBOND BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUBRIBOND BENELUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυανακρυλικες κολλες, εποξικες κολλες και κολλητικες ουσιες, βιομηχανικές κόλλες, και κόλλες και συγκολλητικές ουσίες. Έχει έδρα σε Reeuwijk, Κάτω Χώρες.

  2. AFDICHTINGSBEDRIJF COENEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AFDICHTINGSBEDRIJF COENEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  3. SIKA NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. PLEXWOOD

    Κάτω Χώρες

    Το Plexwood είναι είδος καπλαμά εσωτερικού χώρου που αποτελείται από ξυλεία εγκάρσιας διατομής και ξυλεία με ίνες. Το ξύλο εγκάρσιας κοπής είναι πιο σκληρό από το ξύλο κανονικής κοπής, καθιστώντας το Plexwood κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας. Το Plexwood χρησιμοποιείται για δάπεδα, τοίχους, σκάλες και έπιπλα, γραφείου, λιανικής, εκπαίδευσης και περίθαλψης. Στα προϊόντα μας, δεν χρησιμοποιούμε κόλλα με βάση τη φορμαλδεΰδη ούτε πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ). Το Plexwood μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε πρότυπο ή πιστοποίηση.