• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουτια

Αποτελέσματα για

Κουτια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  2. BANDALL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  3. 123BRIEVENBUSDOOS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 123BRIEVENBUSDOOS.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραμματοκιβωτια, κιβωτια αποστολων, και ταχυαποστολες. Έχει έδρα σε Wassenaar, Κάτω Χώρες.

  4. A PLAST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A PLAST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές μεγάλες τσάντες, ειδη απο χαρτι και κυτταρινη, και κουτια για πιτσες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. VERHUISBOXEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHUISBOXEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Hardinxveld, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STROPJEDAS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STROPJEDAS.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ένδυσης, Αξεσουάρ ένδυσης, και κουτια για γραβατες. Έχει έδρα σε Schoonhoven, Κάτω Χώρες.

  2. VERMEIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERMEIJ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Vianen, Κάτω Χώρες.

  3. STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  4. ELKA KISTENFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELKA KISTENFABRIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, και Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

  5. M. BAKKER EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες