• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεραμικά- πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Κεραμικά- πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. DE OLDE KRUYK UTRECHT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE OLDE KRUYK UTRECHT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλίστες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και σχεδιασμος αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  2. ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

  3. GEMOVERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEMOVERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Nieuwkoop, Κάτω Χώρες.

  4. SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schoonhoven, Κάτω Χώρες.