• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσαντες

Αποτελέσματα για

Τσαντες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH PACK INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, χαρτοσακουλες, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  2. BASE PACKAGING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BASE PACKAGING BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριμματων και σακουλες απορριμματων, πλαστικες σακουλες, και τσαντες απο ldpe και hdpe. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.

  3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  4. TOPSNOWSHOP

    Κάτω Χώρες

    Το τοπ 1 στα κράνη για σκι: TopSnowShop. Η αγορά ενός κράνους γίνεται πολύ γρήγορα στο TopSnowShop.nl, το τοπ 1 στα κράνη για σκι εδώ και πολλά χρόνια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης προϊόντα άνετα και μόδας για να γλιστρήσετε στις πίστες με πλήρη ασφάλεια. Ανάμεσα στα 200 κράνη για σκι που σας προσφέρουμε περίπου, 100 από αυτά διαθέτουν προστατευτικό προσώπου ! Το TopSnowShop είναι πράγματι ένας από τους μεγαλύτερους πωλητές στην Ευρώπη. Το παιδικό κράνος για σκι με προστατευτικό προσώπου είναι ιδιαίτερα προηγμένο και περιέχεται ασφαλώς στην γκάμα μας. Για κράνη σκι με προστατευτικό προσώπου, έχουμε επίσης προβλέψει την δυνατότητα αλλαγής προστατευτικού για διαφορετικό όψη. Πέρα από τα κράνη, προσφέρουμε επίσης γυαλιά, προστατευτικά, γάντια, τσάντες μεταφοράς κράνους και διάφορα αξεσουάρ σκι. Σε εμάς θα βρείτε πάντα ένα κράνος για σκι από την καλύτερη φίρμα που κυκλοφορεί. Εισάγουμε επίσης κράνη για σκι της φίρμας άριστης ποιότητας CP, στα εξής γυναικεία και ανδρικά σχέδια: CP Camurai, CP Cuma και CP Curako. Και μην ξεχνάμε επίσης το παιδικό κράνος για σκι με προστατευτικό προσώπου CP Camulino.