• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σοκολατα

Αποτελέσματα για

Σοκολατα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. J.J. DARBOVEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.J. DARBOVEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, βιολογικο τσαϊ, τσαϊ, μηχανηματα παρασκευης ζεστης σοκολατας, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  2. MARS FOOD EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARS FOOD EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Κακάο και σοκολάτα, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Oud-Beijerland, Κάτω Χώρες.

  3. STEENLAND CHOCOLATE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEENLAND CHOCOLATE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεμιστές Σοκολάτες, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  4. R & R FABRICAGE LEERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία R & R FABRICAGE LEERDAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Leerdam, Κάτω Χώρες.

  5. BARONIE-DE HEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BARONIE-DE HEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KONINKLIJKE DE RUIJTER B.V.

    Κάτω Χώρες