• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιατα

Αποτελέσματα για

Πιατα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SEPAR PLASTIC BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEPAR PLASTIC BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, κυπελλα μιας χρησης, χαρτινα ποτηρια, και φλιτζανια για καφε. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. KOFFIEBEKERS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOFFIEBEKERS.NL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει έδρα σε Nieuwkoop, Κάτω Χώρες.

  3. ELOPAK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELOPAK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Terneuzen, Κάτω Χώρες.

  4. SNIJPUNT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Snijpunt, η αρχή για έτοιμα φρέσκα λαχανικά για σαλάτες και για παραγωγούς έτοιμων πιάτων, για κέτερινγκ και προμηθευτές υπηρεσιών εστίασης στην βόρεια Ευρώπη. Δεδομένου πως η διάρκεια ζωής των προκατεργασμένων λαχανικών στο ράφι είναι σχετικά περιορισμένη, υιοθετούνται υψηλές απαιτήσεις ευελιξίας και υγιεινής της επιχείρησης. Κάνουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε φρέσκα προϊόντα καθημερινά και να παραδώσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι διαδικασίες μας επικεντρώνονται ώστε να εξασφαλίσουμε την φρεσκάδα, ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων.