• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορείς- συστήματα μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Μεταφορείς- συστήματα μεταφοράς

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AMTRA ENGINEERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMTRA ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, συμπιεση σε βαρελι, Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. BITO SYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BITO SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. CONTAINERSHIPS ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Το φορτίο σας στα χέρια μας. Η CONTAINERSHIPS παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας για να εξασφαλίσουν την ασφαλή και γρήγορη αποστολή εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Ρωσίας και της Βαλτικής, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Θάλασσα, καθώς και μεταξύ της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή τυποποιημένων και ειδικών εμπορευματοκιβωτίων καθώς και πλήση κάλυψη χρησιμοποιώντας θαλάσσια, οδική, σιδηροδρομική και ποταμίσια μεταφορά.

  4. VANRIET MATERIAL HANDLING SYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VANRIET MATERIAL HANDLING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, ρομποτ παλετοποιησης, συστηματα διαλογης, και μεταφορεις. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.