• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εναλλάκτες θερμότητας

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

  2. OVERSLUIZEN THERMAL ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OVERSLUIZEN THERMAL ENGINEERING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  3. VERMEER EEMHAVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERMEER EEMHAVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. GLASBEEK FINISH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLASBEEK FINISH B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  5. BOSAL NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων, μηχανική κατασκευή, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναμεικτες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.