• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δασοκομία

Αποτελέσματα για

Δασοκομία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GROWGROUP IFS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROWGROUP IFS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Barendecht, Κάτω Χώρες.

  2. PRINS MAASDIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRINS MAASDIJK B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρογόνα σύνολα, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Ηλεκτρογόνα σύνολα, γεννητριες εργοταξιου, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και ευκαιριες. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.

  3. VAN LINT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LINT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, φυτα για συνθεσεις, και Ανθη. Έχει έδρα σε Boskoop, Κάτω Χώρες.

  4. GINKEL GROEP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GINKEL GROEP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος δημοσιων εγκαταστασεων, και σχεδιασμος κρεμαστων κηπων. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  5. M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PALMEN UIT ROTTERDAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PALMEN UIT ROTTERDAM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φοινικες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. BRESTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESTON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.

  3. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατύφυλλα, δένδρα και θάμνοι, και Πλατύφυλλα, δένδρα και θάμνοι. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  4. ZUIDKOOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZUIDKOOP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  5. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUAFLORA AQUARIUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Vinkeveen, Κάτω Χώρες.

  1. MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  2. COPIJN GROENEKAN BOOMKWEKERIJ-TUINARCHITECTUUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COPIJN GROENEKAN BOOMKWEKERIJ-TUINARCHITECTUUR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Groenekan, Κάτω Χώρες.

  1. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Maasland, Κάτω Χώρες.

  2. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Pijnacker, Κάτω Χώρες.

  3. OVATA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OVATA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Bleiswijk, Κάτω Χώρες.

  4. WBD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WBD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  5. AGRO FLEUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGRO FLEUR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Roelofarendsveen, Κάτω Χώρες.

  6. R. VAN WESEMAEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία R. VAN WESEMAEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hulst, Κάτω Χώρες.

  7. OMEGA PLATFORMS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMEGA PLATFORMS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  8. INNOCOM (I.T.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INNOCOM (I.T.) B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  1. BERG PRODUCT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BERG PRODUCT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  2. VOETS HAZERSWOUDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOETS HAZERSWOUDE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hazerswoude-Dorp, Κάτω Χώρες.

  3. EURO CACTUS HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO CACTUS HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Nieuwveen, Κάτω Χώρες.

  4. FELIX & DYKHUIS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FELIX & DYKHUIS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Boskoop, Κάτω Χώρες.