• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδύματα από δεύτερο χέρι

Αποτελέσματα για

Ενδύματα από δεύτερο χέρι

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. SATEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SATEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. OFTEX TEXTIEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OFTEX TEXTIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, ενδυματα, και υποδηματα. Έχει έδρα σε Nieuw-Beijerland, Κάτω Χώρες.

  4. SYMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SYMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα από δεύτερο χέρι, και Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  5. MAMAI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAMAI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Numansdorp, Κάτω Χώρες.