• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΔιανομέας
  1. MOTOROLIE.NU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOTOROLIE.NU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαδια κινητηρων, λιπαντικα βιομηχανικης χρησης, και λιπαντικα γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  2. HUTCHISON LOGISTICS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUTCHISON LOGISTICS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά λειαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα για τη διυλιση του πετρελαιου, και γεωγραφικες εκδοσεις. Έχει έδρα σε Regio Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. EQUILEX BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EQUILEX BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Αλκοόλες, φαινόλες και παράγωγα, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Αλκοόλες, φαινόλες και παράγωγα, και Χημικά πρόσθετα. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  4. GREENDALE RUBBER & KUNSTSTOFFEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GREENDALE RUBBER & KUNSTSTOFFEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, παραγωγη και υλοποιηση κατα παραγγελια, Μήτρες και καλούπια, Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, και εξωθήσεις σιλικόνης. Έχει έδρα σε Wissenkerke, Κάτω Χώρες.

  5. OWNTHEFLOOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OWNTHEFLOOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για επιχειρησεις καθαρισμου, και συντηρηση δαπεδων. Έχει έδρα σε Leiden, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JP PLASTICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JP PLASTICS B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυαιθυλένιο. Έχει έδρα σε De Bilt, Κάτω Χώρες.

  2. EQUILEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EQUILEX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  3. LACHGASWINKEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LACHGASWINKEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αέρια ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.