• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. CLAIREWISE BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Clairewise BV ηγείται στην βιομηχανία της ομορφιάς, παρέχοντας στους πελάτες της πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις και προϊόντα ανώτατης ποιότητας από επώνυμες παγκόσμιες φίρμες. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα αιχμής τηρώντας παράλληλα τις επαγγελματικές ηθικές πρακτικές. Επί πολλά χρόνια, αριστεύουμε ως διανομέας εμπιστοσύνης για προϊόντα περιποίησης δέρματος, καλλυντικά, αρώματα, και προϊόντα ομορφιάς και υγείας. Πάνω από 500 επώνυμες φίρμες βασίζονται σε εμάς για τον εφοδιασμό των προϊόντων τους σε πωλητές λιανικής, σπα και κέντρα ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Η προσέγγιση μας, με επίκεντρο τον πελάτη, μας ξεχωρίζει. Προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη, κατάρτιση επί των προϊόντων και ευέλικτους τρόπους πληρωμής, με την βοήθεια μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων, εκ των οποίων επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς και ειδικοί στην περιποίηση του δέρματος, εξασφαλίζοντας ότι καλύτερο για εσάς. Υποστηρίζουμε την δέσμευση μας με μια ολοκληρωμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, με την υπόσχεση μιας έγκαιρης και ανώτατης ποιότητας παράδοση. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο, προσφέρουμε πλήρης επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις. Η ομάδα μας έμπειρων επαγγελματιών σας υποστηρίζουν ώστε να έχετε πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου. Σας προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη και συμβουλές ειδικών ώστε να λάβετε εγγυημένα την βέλτιστη ποιότητα. Αναγνωρίζοντας την σημασία υιοθέτησης ενός προγράμματος, προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές ώστε να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε όταν σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, σας καλύπτουμε με μια ποικιλία προσφορών. Είτε πρόκειται για ένα είδος ή για μια ολόκληρη σειρά, ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας.

  2. THOMSON MACHINERY BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

  3. NEDATO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEDATO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγή πατάτας, και Πατάτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oud-Beijerland, Κάτω Χώρες.

  4. B. FUTURIST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία B. FUTURIST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα για τα μαλλιά, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Αρωματικές ουσίες μη εδώδιμες, Καλλυντικά, Προϊόντα για τα μαλλιά, χονδρεμπόριο αρωμάτων, επώνυμα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, Πολυτελής περιποίηση μαλλιών, και βιομηχανία ομορφιάς. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  5. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRINT LAYOUT TECHNIEK BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRINT LAYOUT TECHNIEK BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για τη βιομηχανια της ηλεκτρονικης, συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, και σχεδιασμος ηλεκτρονικων. Έχει έδρα σε Maarsbergen, Κάτω Χώρες.

  2. DE OLDE KRUYK UTRECHT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE OLDE KRUYK UTRECHT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλίστες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και σχεδιασμος αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. PROTEC INDUSTRIAL DOORS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROTEC INDUSTRIAL DOORS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες ασφαλείας (οικιακής χρήσης), Πόρτα με αντιεκρηκτική προστασία, αλεξισφαιρες πορτες, Πόρτες ασφαλείας (οικιακής χρήσης), και συμβουλοι σε θεματα ακουστικης προληψης. Έχει έδρα σε Vianen, Κάτω Χώρες.

  4. FG ROBOSYS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FG ROBOSYS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Βιομηχανικά ρομπότ, βιομηχανικος αυτοματισμος, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  5. TECHNISCH BUREAU DUSPRA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCH BUREAU DUSPRA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες μηχανες ακονισματος, και βιομηχανικα αλυσοπριονα. Έχει έδρα σε Maarn, Κάτω Χώρες.

  1. HPS INDUSTRIAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HPS INDUSTRIAL B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Βιομηχανικά ρομπότ, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, και Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  2. TRANSNATIONAL BLENDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSNATIONAL BLENDERS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπαντικα βιομηχανικης χρησης, και Λιπαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  1. VAN DER WERFF GROEP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER WERFF GROEP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολιτικοί μηχανικοί, Υπόγεια έργα - εργολάβοι, Οδικό δίκτυο - κατασκευή, γραφειο μηχανικων μελετων, Πολιτικοί μηχανικοί, Υπόγεια έργα - εργολάβοι, και Οδικό δίκτυο - κατασκευή. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  2. EYECATCHER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EYECATCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροφές εργασίες επίστρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία, εξοπλισμοι και συστηματα προστασιας απο πτωση, εξοπλισμος ασφαλειας, Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία, και αντολισθητικα συστηματα. Έχει έδρα σε Nieuwkoop, Κάτω Χώρες.

  3. SCHOTTE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHOTTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, εξυγιανση βιομηχανικων εγκαταστασεων, εξυγιανση αμιαντου, και εξυγιανση και διαλυση δομων απο αμιαντο. Έχει έδρα σε Nieuwerkerk Ad Ijssel, Κάτω Χώρες.

  4. TEMA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEMA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιλό για τη χημική βιομηχανία, Θραυστήρες με σιαγόνες, θρυματιστες με σφυρα, και φυγοκεντρικές συσκευές. Έχει έδρα σε Rijswijk Zh, Κάτω Χώρες.

  5. CONSEQUENT VERHUISLIFT SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONSEQUENT VERHUISLIFT SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  6. TRAMPER TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAMPER TECHNOLOGY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, μηχανες συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων, μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  7. J. DE JONGE FLOWSYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. DE JONGE FLOWSYSTEMS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης, μεταδοση κινησης βιομηχανικης χρησης, και Επιδιόρθωση βιομηχανικών αντλιών. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  8. RAFEMA TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RAFEMA TRADING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιανική πώληση, συμβουλες σε στρατηγικη, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρονικο εμποριο, και διεθνής ανάπτυξη επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  1. F&L POWERRENTAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία F&L POWERRENTAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων, μηχανική κατασκευή, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναμεικτες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  3. KOLK WATER CONSULTANCY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOLK WATER CONSULTANCY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. CEMEX TRESCON

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CEMEX TRESCON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Γάντια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, υποδηματα εργασιας, Γάντια, και μποτες απο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Bleiswijk, Κάτω Χώρες.

  5. EQIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EQIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται λυομενα, ενοικιαση συσκευων ανυψωσης, ενοικιαζονται αντλιες, και ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  6. SONS REAL ESTATE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SONS REAL ESTATE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικιακα ειδη. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  7. MEESTERS MAKELAARS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEESTERS MAKELAARS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  8. STARTHOUSING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STARTHOUSING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  9. THE CONNECTION ROTTERDAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE CONNECTION ROTTERDAM, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλωμενα διαμερισματα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  10. HUIZEN010

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUIZEN010, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

477 Επιχειρήσεις

Kατηγορια