• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτικα

Αποτελέσματα για

Χαρτικα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. E.H.W. WORLDWIDE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

  2. COCON VERPAKKINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COCON VERPAKKINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια και εμπορευματοκιβωτια για συσκευασιες, και πιατελες. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  3. A PLAST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A PLAST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές μεγάλες τσάντες, ειδη απο χαρτι και κυτταρινη, και κουτια για πιτσες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. TWINPACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TWINPACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασία, μηχανες συσκευασιας, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.

  5. ANTIQUARIAAT DIK VISSERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANTIQUARIAAT DIK VISSERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχαία τέχνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωγραφικοί χάρτες, Χάρτες και σχέδια, Γεωγραφικοί χάρτες, και Χάρτες και σχέδια. Έχει έδρα σε 's-Gravenhage, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GOEDKOOP VERPAKKING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOEDKOOP VERPAKKING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, κιβωτια, συσκευασία, και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. 4USTORE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 4USTORE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί υγείας. Έχει έδρα σε Ijzendijke, Κάτω Χώρες.

  3. ZNP VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZNP VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει έδρα σε Bleiswijk, Κάτω Χώρες.

  4. TOPA VERPAKKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOPA VERPAKKING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Ξύλινες συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  5. AHOLD DELHAIZE COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AHOLD DELHAIZE COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφετιερες με 1 θεση, κυλινδρικα βαρελια των 250 lt απο χαρτι κραφτ, κοσμηματα απο χρυσο 18k, και κοσμηματα απο χρυσο 14k. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  1. MAND-ONLINE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAND-ONLINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απευθείας εισαγωγές καλαθιών από λυγαριά και μπαμπού. Έχει έδρα σε Westbroek, Κάτω Χώρες.

  2. PAPICOLOR INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAPICOLOR INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί για είδη χαρτικής, και Χαρτί για είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  1. CHIVASSO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHIVASSO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  2. THOM. H. VAN DER BOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THOM. H. VAN DER BOON B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  3. WEGRO VERPAKKINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEGRO VERPAKKINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία χάρτου - τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

  4. PAARDEKOOPER VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAARDEKOOPER VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Oud Beijerland, Κάτω Χώρες.

  5. W. MOOLENAAR & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W. MOOLENAAR & ZONEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.