• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφασματα

Αποτελέσματα για

Υφασματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. HANDELSONDERNEMING G. BROUWER & ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING G. BROUWER & ZN. B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει έδρα σε Wilnis, Κάτω Χώρες.

  2. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση Nettenhandel J. van Dijk en Zn ειδικεύεται στην κατασκευή και την επιδιόρθωση διχτυών κάθε είδους. Με σκοπό τη μείωση του κόστους, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή αποδοτικότητα, επιλέξαμε σύγχρονα μηχανήματα που αντικαθιστούν μέρος της χειροποίητης εργασίας. Ο χώρος παραγωγής μας εκτείνεται σε 1.800 τ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αφιερώσει έναν όροφο στην αγορά διχτυών για αναρρίχηση και υπεράκτιες δραστηριότητες. Ένας άλλος όροφος είναι αφιερωμένος στα δίχτυα ασφαλείας και την επιδιόρθωση. Ο μεγαλύτερος χώρος αφορά στα σπορ, τη βιομηχανία και την αλιεία.

  3. DUEX GROUP

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DUEX GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη υφαντά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση αποθηκών, Διαχείριση αποθηκών, πετσετες μιας χρησης, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, και μωρομαντηλα. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. BO WEEVIL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BO WEEVIL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαμβακερά υφάσματα. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  5. OFTEX TEXTIEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OFTEX TEXTIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MULTI-BAG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTI-BAG B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα για τον κλάδο των μεταφορών. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  2. BLADI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLADI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκολλητα υφασματα, χειροποιητα επιπλα, και βελουδινα υφασματα. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  3. LINTEN GROOTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LINTEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορδέλλες και σχοινιά. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  4. VAN HESSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HESSEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, συσκευασία τροφίμων, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nieuwerkerk Ad Ijssel, Κάτω Χώρες.

  5. CATSANOVA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CATSANOVA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορδέλλες και σχοινιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο σατεν, και διακοσμητικές κορδέλες. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  1. HANDDOEKEN.EU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDDOEKEN.EU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα πετσετέ. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.

  2. ZEELAND SUPPLY INDUSTRIAL STORES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZEELAND SUPPLY INDUSTRIAL STORES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορδόνια και σπάγγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δίχτυα και σχοινιά, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Δίχτυα και σχοινιά, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Terneuzen, Κάτω Χώρες.

  1. KEPERBAND.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KEPERBAND.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υφαντές ταινίες. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  2. BIG BAG VINTAGE WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIG BAG VINTAGE WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιλεγμενα, ενδυματα vintage, ενδυματα χονδρικης, και μεταχειρισμένα ενδύματα. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  3. H3P MOTIVES BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία H3P MOTIVES BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Ijsselstein, Κάτω Χώρες.

  4. TMC ZEELAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TMC ZEELAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλιά και μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, Μοκέτες, Υφάσματα επίπλωσης, και Μοκέτες. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  5. J. KERSTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. KERSTEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, και Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  6. DE KLEDINGOPKOPER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE KLEDINGOPKOPER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Soest, Κάτω Χώρες.