• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οστρακοειδή και μαλακόστρακα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. VERWIJS KREEFTENPARKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERWIJS KREEFTENPARKEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρια, και στρειδια. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  2. W.G. DEN HEYER & ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W.G. DEN HEYER & ZN. B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε 'S-Gravenhage, Κάτω Χώρες.

  3. EGRO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EGRO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά και θηράματα κατεψυγμένα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Πουλερικά και θηράματα κατεψυγμένα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. HOLLANDVIS PRONK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLANDVIS PRONK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Scheveningen, Κάτω Χώρες.

  5. HARINGHANDEL A. HOEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARINGHANDEL A. HOEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Katwijk Zh, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRITON YERSEKE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRITON YERSEKE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  2. ROEM VAN YERSEKE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROEM VAN YERSEKE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  3. KOELEWIJN JACOB VAN JAN B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. LENGER SEAFOODS YERSEKE B.V.

    Κάτω Χώρες