• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Δημόσια έργα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. AQUA VIVENDA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUA VIVENDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  2. N.V. GOUDA VUURVAST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία N.V. GOUDA VUURVAST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γέφυρες - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ρητίνες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ρητίνες. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  3. TERBERG BESTURINGSTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERBERG BESTURINGSTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ijsselstein Ut, Κάτω Χώρες.

  4. AQUABOUW BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUABOUW BV, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συντριβανια, συντηρηση συντριβανιων, και ρυθμικα σιντριβανια. Έχει έδρα σε Numansdorp, Κάτω Χώρες.

  5. VAN NIEUWPOORT BEHEER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NIEUWPOORT BEHEER BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, ανανεωσιμες πηγες ενεργειας, επιμελητεια, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEDTRAIN EMATECH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEDTRAIN EMATECH B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  2. STICHTING ADVIESCENTRUM VOOR ZORGVOORZIENINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STICHTING ADVIESCENTRUM VOOR ZORGVOORZIENINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Zoeterwoude, Κάτω Χώρες.

  3. TOPCON EUROPE MEDICAL B.V.

    Κάτω Χώρες