• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος λιανικής
  1. NAAIPLEZIER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAAIPLEZIER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικροεμπορευματα, αξεσουαρ ραψιματος, και Είδη ραψίματος. Έχει έδρα σε Hardinxveld-Giessendam, Κάτω Χώρες.

  2. STOFFEN KRAAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STOFFEN KRAAM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

  3. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση Nettenhandel J. van Dijk en Zn ειδικεύεται στην κατασκευή και την επιδιόρθωση διχτυών κάθε είδους. Με σκοπό τη μείωση του κόστους, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή αποδοτικότητα, επιλέξαμε σύγχρονα μηχανήματα που αντικαθιστούν μέρος της χειροποίητης εργασίας. Ο χώρος παραγωγής μας εκτείνεται σε 1.800 τ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αφιερώσει έναν όροφο στην αγορά διχτυών για αναρρίχηση και υπεράκτιες δραστηριότητες. Ένας άλλος όροφος είναι αφιερωμένος στα δίχτυα ασφαλείας και την επιδιόρθωση. Ο μεγαλύτερος χώρος αφορά στα σπορ, τη βιομηχανία και την αλιεία.

  4. SEW4PLANET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEW4PLANET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  5. ZUIVERZIJDE.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZUIVERZIJDE.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάξι - υφάσματα. Έχει έδρα σε Moordrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DVA PRODUCTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DVA PRODUCTIONS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία σε υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση, Τυπογραφείο Online, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, και Εκτύπωση διαφημιστικών ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Leiderdorp, Κάτω Χώρες.

  2. SCHADUWWINKEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHADUWWINKEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κήπους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περγκολες κατα παραγγελια, Υφάσματα για πέργκολες, ξυλινες περγκολες, και ξυλινες περγκολες με συμπτυσσομενο πλεγμα. Έχει έδρα σε Boskoop, Κάτω Χώρες.