• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • b2b

Αποτελέσματα για

B2b

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. INTERLINEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Interlinex, μια κορυφαία δύναμη στο περιβαλλοντικό κίνημα, εξετάζει την επείγουσα ανάγκη για την αλλαγή στο πλαίσιο της κλιμακούμενης ρύπανσης και των αυξανόμενων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Από την προ-βιομηχανική εποχή, η Γη γνωρίζει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας άνω του 1°C, γεγονός που καθιστά κρίσιμης σημασίας την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο υγιεινού πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ειδικευόμενη σε ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Interlinex είναι αφοσιωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Εισάγουμε και διαθέτουμε ένα ποικίλου φάσμα ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, σκούτερ, μοτοσικλετών quad και αυτοκινήτων, με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα. Η αποθήκη μας 6, 200 τ.μ. με απόθεμα προϊόντων φημισμένων εταιρειών, διασφαλίζει τη γρήγορη παράδοση με διάφορες μεθόδους αποστολής. Ως αντιπρόσωπος B2B παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς απαίτηση ελάχιστης παραγγελίας, γεγονός που μάς καθιστά τον ιδανικό μακροπρόθεσμο συνεργάτη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Στον γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Interlinex παραμένει προβλεπτική και ενημερώνεται με την ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με πελάτες, υλοποιώντας ιδέες μέσω αποκλειστικών συμβάσεων εισαγωγών. Διατηρώντας τις βασικές αξίες της ευθύνης και της ειλικρίνειας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. Η Interlinex φιλοδοξεί να είναι ο κύριος εισαγωγέας προϊόντων ηλεκτροκίνησης υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις αμοιβαία επωφελείς δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο.

  2. DE WEBSITE MAKERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE WEBSITE MAKERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία ιστοσελίδων, ανάπτυξη ιστοτόπων, και δημιουργία διαδικτυακών τοποθεσιών B2B. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  3. COMPUBASE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMPUBASE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργία διαδικτυακών τοποθεσιών B2B, και ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Mill, Κάτω Χώρες.

  4. TREE OF LIFE SHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TREE OF LIFE SHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία τελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσίες b2b. Έχει έδρα σε 's-Hertogen Bosch, Κάτω Χώρες.

  5. B2B-ONLINE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B2B-ONLINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VOSSEN GREENER CHEMICALS - VOSSEN LABORATORIES GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOSSEN GREENER CHEMICALS - VOSSEN LABORATORIES GROUP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και υπηρεσίες b2b. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  2. EVERLOON B2B PARTY STORE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EVERLOON B2B PARTY STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γιορτινα ειδη. Έχει έδρα σε Steijl, Κάτω Χώρες.

  3. B&Z COSMETICS EUROPE V.O.F

    Κάτω Χώρες

    Η B&Z COSMETICS EUROPE V.O.F είναι μια ηγετική Ολλανδική αντιπροσωπεία επώνυμων καλλυντικών και αρωμάτων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, έχουμε πλέον αποκτήσει φήμη για την παροχή ποιότητας και βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Ολα τα προϊόντα που παρέχουμε είναι εγγυημένα 100% ως αυθεντικά. Είμαστε πλέον ηγετική επιχείρηση προμήθειας καλλυντικών και αρωμάτων. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από μερικές από τις μεγαλύτερες φίρμες καλλυντικών στον κόσμο. Βασιζόμαστε κυρίως στους επίσημους αντιπροσώπους για να σας φέρουμε προϊόντα ύψιστης ποιότητας και σε τιμή χονδρικής με τεράστια έκπτωση. Είμαστε αποκλειστικά εταιρεία χονδρικής πώλησης B2B καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας με εξειδίκευση στις φίρμες πολυτελείας. Η αποστολή μας ως εταιρεία είναι να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την ικανοποίηση του πελάτη και να φροντίσουμε ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για οποιαδήποτε απορία.