• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβες και μεταλλα

Αποτελέσματα για

Χαλυβες και μεταλλα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. GNS NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GNS NEDERLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας ελατήριο. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. XGOUD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XGOUD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι αγοραπωλησιων σε πολυτιμους λιθους, ρολογια χονδρικης, και διαμαντια. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες, Χαλυβουργεία, προφίλ αλουμινίου, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  4. GIMATEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GIMATEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Χάλυβας, χάλυβας για κατασκευές, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και συγκολλημένοι σωλήνες από χάλυβα, μορφοποιημένοι εν ψυχρώ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. DE VRIES CONSTRUCTIE & LASERTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE VRIES CONSTRUCTIE & LASERTECHNIEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HANDELSONDERNEMING H. SWANENBERG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING H. SWANENBERG B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Χάλυβες, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Schaijk, Κάτω Χώρες.

  2. STAALBOUW JABEKON PANNINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAALBOUW JABEKON PANNINGEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευές από χάλυβα. Έχει έδρα σε Panningen, Κάτω Χώρες.

  3. VEKOMA RIDES ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VEKOMA RIDES ENGINEERING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Vlodrop, Κάτω Χώρες.

  4. JAC.J. KLIJN EN ZONEN KAATSHEUVEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JAC.J. KLIJN EN ZONEN KAATSHEUVEL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  5. GROW FEEDER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROW FEEDER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  1. TECHNISCHE INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING BIJLARD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCHE INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING BIJLARD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Milsbeek, Κάτω Χώρες.

  2. ASK ROMEIN INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ASK ROMEIN INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  1. SEGEREN METAALWERKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEGEREN METAALWERKEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  2. LOLAAR SPUITGIETTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOLAAR SPUITGIETTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. KONINKLIJKE EIJSBOUTS KLOKKENGIETERIJ EN FABRIEK VAN TORENUURWERKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONINKLIJKE EIJSBOUTS KLOKKENGIETERIJ EN FABRIEK VAN TORENUURWERKEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καμπάνες - χύτευση, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  4. KIVIT STAALBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KIVIT STAALBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Elsloo Lb, Κάτω Χώρες.

  5. REMCO RUIMTEBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REMCO RUIMTEBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, και Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  6. BRABANT COMPONENTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRABANT COMPONENTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  7. MAN FERROSTAAL PROCUREMENT SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. B.V. RAAMSDONKSVEERSE CONSTRUCTIEW. R.C.W.

    Κάτω Χώρες

  1. GEMCO ENGINEERS B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  3. MIFA ALUMINIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIFA ALUMINIUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, προφιλ αλουμινιου, Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ, ειδικά προφίλ αλουμινίου, Προφίλ διέλασης, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και επιφανειακες επεξεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  4. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  5. VAN HOOF GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HOOF GROEP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Οδοντώσεις υψηλής ακρίβειας, και ειδική λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  6. COOLEN ENGINEERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COOLEN ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, μηχανικες κατασκευες, μηχανικη κατεργασια κατα παραγγελια, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Heythuysen, Κάτω Χώρες.

  7. SOL STIJLVOL HEKWERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SOL STIJLVOL HEKWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματες εξωθυρες, και αυτοματισμος εξωθυρων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  8. SCT TOOLS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCT TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα, φρεζαρισμα μεταλλων, προμηθειες για εργαλειομηχανες κατεργασιας μεταλλων, και επεξεργασια μεταλλων. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  9. KEYTEC NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KEYTEC NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, συναρμολογηση μηχανικων εξαρτηματων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, κοίλανση λαμαρινών, και σφυρηλατηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  10. FLOCKTECHNIEK BV FLOCKING BEFLOCKUNG TECHNIEK EN C&B INOVATIONNS BV TAMPONDRUK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOCKTECHNIEK BV FLOCKING BEFLOCKUNG TECHNIEK EN C&B INOVATIONNS BV TAMPONDRUK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακουστική. Έχει έδρα σε Geldrop, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλυβες και μεταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

198 Επιχειρήσεις