• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτώρια και δασοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτώρια και δασοκομία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. BOOMKWEKERIJ EBBEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ EBBEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα δεντρα, και δεντρα. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.

  2. BOOMKWEKERIJ GEBR. VAN DEN BERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ GEBR. VAN DEN BERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωνοφόρα δέντρα, και θαμνοι για φραχτες. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  3. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ FROWEIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα φυτα, και δεντρα. Έχει έδρα σε Sint Agatha, Κάτω Χώρες.

  4. MAASPLANT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAASPLANT BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Φυτά φυτωρίου, Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Zundert, Κάτω Χώρες.

  5. VAN DEN ELZEN PRODUKTIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN ELZEN PRODUKTIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Erp, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLOEMENHANDEL JOHANNA BEEK EN DONK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLOEMENHANDEL JOHANNA BEEK EN DONK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Beek En Donk, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSONDERNEMING CLAESSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING CLAESSEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Nuth, Κάτω Χώρες.

  3. STOFFELS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STOFFELS INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Belfeld, Κάτω Χώρες.

  4. HOGENDOORN WIJK EN AALBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOGENDOORN WIJK EN AALBURG B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Wijk En Aalburg, Κάτω Χώρες.

  5. LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Wernhout, Κάτω Χώρες.

  1. B.V. BOOMKWEKERIJ UDENHOUT.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. BOOMKWEKERIJ UDENHOUT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Udenhout, Κάτω Χώρες.

  2. BOOMKWEKERIJ HEREIJGERS-VERHAARD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ HEREIJGERS-VERHAARD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Zundert, Κάτω Χώρες.

  1. GROENSELEKT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROENSELEKT B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Horst, Κάτω Χώρες.

  2. BOOMKWEKERIJ BOXTEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ BOXTEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Esch, Κάτω Χώρες.

  3. BOOMKWEKERIJEN HENRI FLEUREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJEN HENRI FLEUREN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Baarlo Lb, Κάτω Χώρες.

  4. V.O.F. KWEKERIJ BOONEN-VAN DER HEIJDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία V.O.F. KWEKERIJ BOONEN-VAN DER HEIJDEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Heythuysen, Κάτω Χώρες.

  5. JOS FRIJNS & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOS FRIJNS & ZONEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Margraten, Κάτω Χώρες.

  6. BOOMKWEKERIJEN M. VAN DEN OEVER & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJEN M. VAN DEN OEVER & ZONEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Haaren, Κάτω Χώρες.

  7. BOOMKWEKERIJEN GEBR. JANSSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJEN GEBR. JANSSEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  8. FLORIUS B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. BASTIAANSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. GIPMANS VERKOOP B.V.

    Κάτω Χώρες