• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι

Αποτελέσματα για

Σποροι

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  2. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  3. FA. R. DE REGT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FA. R. DE REGT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, προϊον οργανικης βελτιωσης, Δημητριακά και σπόροι, paglia e fieno (πρασινα και ασπρα ζυμαρικα), και Βιοκαύσιμο Βιομάζα. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  4. YUNAK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία YUNAK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  5. KORTING OP HENGELSPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KORTING OP HENGELSPORT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη για το ψάρεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαρεμα για σπορ, και εξοπλισμος για αθλητικο ψαρεμα. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Βοοειδή, Χοίροι, Φρούτα, Δημητριακά και σπόροι, Βοοειδή, Χοίροι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  2. GEBR MEERTENS VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR MEERTENS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Limburg, Κάτω Χώρες.

  3. GRASLEVEREN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRASLEVEREN.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπόροι για χλοοτάπητες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκαζον. Έχει έδρα σε Oisterwijk, Κάτω Χώρες.

  4. MAASPLANT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAASPLANT BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Φυτά φυτωρίου, Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Zundert, Κάτω Χώρες.

  5. VAN DIJCK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DIJCK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. J. JOORDENS' ZAADHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. JOORDENS' ZAADHANDEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Kessel Lb, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSONDERNEMING C.J. KLEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING C.J. KLEP B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  1. GEURTS MENGVOEDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEURTS MENGVOEDERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Nistelrode, Κάτω Χώρες.

  2. TOPTERRA HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOPTERRA HOLLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Wanssum, Κάτω Χώρες.

  3. THEGRA CONTINENTAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THEGRA CONTINENTAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  4. GRO-AN COMMISSIE- EN HANDELSONDERNEMING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRO-AN COMMISSIE- EN HANDELSONDERNEMING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Andel, Κάτω Χώρες.

  5. EURO-BIS POEDERCOATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO-BIS POEDERCOATING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Oudenbosch, Κάτω Χώρες.

  6. CORSTEN FOURAGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CORSTEN FOURAGE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Mariahout, Κάτω Χώρες.

  7. WENDJOE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WENDJOE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Waspik, Κάτω Χώρες.

  8. A.H. KOOIJMANS EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.H. KOOIJMANS EN ZONEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  1. PEACOCK GARDEN SUPPORTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PEACOCK GARDEN SUPPORTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Oirschot, Κάτω Χώρες.

  2. ALGAELINK N.V.

    Κάτω Χώρες

  3. LAARAKKER LANDBOUWEXPLOITATIE B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. HOLLAND MALT B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. ALDO B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. SYLVAN NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  7. VAN CRANENBROEK BUDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. DELMHORST EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Μετρητές υγρασίας Delmhorst - λύσεις για τον έλεγχο της υγρασίας ! Φορητοί μετρητές υγρασίας επαγγελματικής χρήσης για την μέτρηση της υγρασίας σε ξύλο, υλικά δόμησης, δάπεδα, χόρτο, σπόρους, κόκκους, βαμβάκι, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα και πολλά άλλα. Η Delmhorst φημίζεται για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή μετρητών υγρασίας ανώτερης ποιότητας που διατίθενται στην αγορά. Δεσμεύεται για την παροχή άριστων προϊόντων και ανώτερη εξυπηρέτηση. Ενισχύστε την εμπειρογνωμοσύνη σας χάρη στις ικανότητες μας στον τομέα της μέτρησης της υγρασίας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σποροι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις