• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σοκολατα

Αποτελέσματα για

Σοκολατα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. FILLEDWITHLOVE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FILLEDWITHLOVE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρωτα, ζαχαρωτα και ζαχαρη, και σοκολατα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. CHICOLATE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHICOLATE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροποιητη σοκολατα, σοκολατες, και σοκολατα. Έχει έδρα σε Schinnen, Κάτω Χώρες.

  3. DELEYER FOOD

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η DeLeyer Food ιδρύθηκε το 1914 ως εργοστάσιο παραγωγής παξιμαδιών. Το 2006 αναπτύξαμε το προϊόν ChocoWriters, και σήμερα παρασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών διακόσμησης γλυκών, κυρίως ως ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει φυσικά (χωρίς άζωτο) και συνθετικά χρωστικά τροφίμων, χρωστικά σοκολάτας, γλάσο, ζαχαρόπαστα, αφρώδης ζελέ, διακοσμητικοί σωλήνες (Choco Writers, ή στυλό διακόσμησης με γυαλιστερή γέμιση). Προμηθεύουμε σε λιανικούς πωλητές, χοντρέμποροι και εμπορικά σήματα.

  4. VAN HAM GROOTHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HAM GROOTHANDEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Esbeek, Κάτω Χώρες.

  5. RAPS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RAPS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Κακάο και σοκολάτα, Καφές και τσάι, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIP HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIP HOLLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  2. DRAGEE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DRAGEE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Ζαχαρωτά, Ζάχαρη, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  3. ROUSSEAU CHOCOLADE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROUSSEAU CHOCOLADE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεμιστές Σοκολάτες, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  4. TRIANON PRODUCTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VAN HOOF-SWINKELS B.V.

    Κάτω Χώρες