• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, βιομηχανικες συσκευασιες, γυαλινες φιαλες, και Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. XIVAC VACUUM TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XIVAC VACUUM TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλίκια. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  3. ENERCO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ENERCO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικος ανθρακας, και Άνθρακας βραχείας καύσης. Έχει έδρα σε Buchten, Κάτω Χώρες.

  4. ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Kessel Lb, Κάτω Χώρες.

  5. TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Heijen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STROOIZOUTNU.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STROOIZOUTNU.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSONDERNEMING INTRACOAT B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. SCHIPPERSWAL I B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. THE PETFOOD COMPANY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ανακαλύψτε την CHAMP, μια εξαιρετική μάρκα τροφών σκύλων που παρέχει ποιότητα σε προσιτή τιμή εξαγωγής. Η τροφή CHAMP παράγεται με ακρίβεια και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 και H.A.C.C.P. Ειδικότερα, οι συνταγές μας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα απαιτητικά πρότυπα US NRC και Aafco, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την τήρηση των ανώτατων προτύπων. Η τροφή CHAMP διακρίνεται για την ανώτερης κατηγορίας σύνθεσή της από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και λίπη που είναι απόλυτα ισορροπημένα ώστε να παρέχουν στο σκύλο σας το βέλτιστο συνδυασμό διατροφής. Ενσωματώνονται απαραίτητες βιταμίνες που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Με τον προσεκτικό συνδυασμό πρώτων υλών και μιας διαδικασίες εξώθησης, η τροφή CHAMP είναι εξαιρετικά εύπεπτη βελτιώνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι τεχνικές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τροφής CHAMP, σε συνδυασμό με την επιλογή των συστατικών εγγυώνται ένα νόστιμο προϊόν που ενθουσιάζει τους σκύλους. Η τροφή CHAMP είναι η προτιμώμενη επιλογή για ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια γκάμα ξηράς τροφής που ενεργοποιεί και διεγείρει το σκύλο τους. Επιπλέον των καταναλωτών, η τροφή CHAMP προορίζεται για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φορέων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες. Οι εκτροφείς και αλυσίδες λιανικής πώλησης βασίζονται επίσης στη σταθερή ποιότητα και στην αξιοπιστία της τροφής CHAMP. Η τροφή Champ διατίθεται σε καθημερινή βάση σε 22 χώρες, όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Μαλαισία Για περισσότερες πληροφορίες για την τροφή CHAMP και την προσφορά μας σάς προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. CHAMP, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

  5. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  1. ECOFORM EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ECOFORM EUROPE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουσιες εμποτισμου, και Προϊόντα σφράγισης. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  2. TCR PLASTICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TCR PLASTICS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες για συσκευασία, δοχεια απο πλαστικες υλες, και πλαστικα υλικα και ρητινες. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  1. GALVANO METAALHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVANO METAALHANDEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. DAJO INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAJO INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Στερεά καύσιμα, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. VAN DORP INSTALLATIES BREDA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DORP INSTALLATIES BREDA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. WILLEMS KOELTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLEMS KOELTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Elsloo Lb, Κάτω Χώρες.

  5. LENCO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LENCO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  6. LOODGIETERSBEDRIJF JO REIJNEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOODGIETERSBEDRIJF JO REIJNEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Geleen, Κάτω Χώρες.

  7. AQUASTEAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUASTEAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  8. POBEZIN INSTALLATIE TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POBEZIN INSTALLATIE TECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Beek Lb, Κάτω Χώρες.

  1. THIJSSEN INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THIJSSEN INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  2. SNIJDERS INSTALLATIEBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNIJDERS INSTALLATIEBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  3. BREMAN SERVICE WEERT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BREMAN SERVICE WEERT B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  4. VAN DEN BUIJS INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BUIJS INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Wernhout, Κάτω Χώρες.

  5. WOUTERS KLIMAATTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOUTERS KLIMAATTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Hapert, Κάτω Χώρες.

  6. INSTALLATIEBEDRIJF VAN VELTHOVEN & KRUIJSSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF VAN VELTHOVEN & KRUIJSSEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Moergestel, Κάτω Χώρες.

  7. INSTALLATIEBEDRIJF WERKENDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF WERKENDAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  8. AQUALON AART V. HERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUALON AART V. HERK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Riethoven, Κάτω Χώρες.

  9. D.M. SUIJKERBUIJK EN ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D.M. SUIJKERBUIJK EN ZOON B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  10. VAN PUIJENBROEK INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN PUIJENBROEK INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Alphen Nb, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν