• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊοντα απο πλαστικα υλικα για οικοδομες

Αποτελέσματα για

Προϊοντα απο πλαστικα υλικα για οικοδομες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. NUPLEX RESINS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUPLEX RESINS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bergen Op Zoom, Κάτω Χώρες.

  2. MEEKELENKAMP KUNSTSTOF TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEEKELENKAMP KUNSTSTOF TECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

  3. RODENBURG BIOPOLYMERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RODENBURG BIOPOLYMERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  4. TALBOOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TALBOOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και φρεζαρισμα πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.