• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αφρολεξ

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αφρολεξ

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. FOAMWORLD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOAMWORLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. ESLON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ESLON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρoλέξ από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφροί πλαστικού, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Αφροί πλαστικού, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  3. FORMAFOAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FORMAFOAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφροί πλαστικού, και Αφροί πλαστικού. Έχει έδρα σε Born, Κάτω Χώρες.

  4. CALIGEN EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CALIGEN EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  5. LAKWIJK KUNSTSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAKWIJK KUNSTSTOFFEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.