• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλοία

Αποτελέσματα για

Πλοία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. HOOGENDOORN'S MARITIEME BETIMMERINGEN EN INTERIEURBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOOGENDOORN'S MARITIEME BETIMMERINGEN EN INTERIEURBOUW B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυπηγική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυπηγικές κατασκευές, και Ναυπηγικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  2. ME WORKS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ME WORKS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροδρομικές μεταφορές με βαγόνια ψυγεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρελαιοφορα, δεξαμενες αποθηκευσης, και μεταφορα εμπορευματων με φορτηγα πλοια. Έχει έδρα σε Halsteren, Κάτω Χώρες.

  3. NIEUWENHUIJSEN GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIEUWENHUIJSEN GROEP B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλοία - επιδιορθώσεις και συντήρηση. Έχει έδρα σε Geertruidenberg, Κάτω Χώρες.

  4. SIEMERINK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIEMERINK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφοδιασμός πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Geertruidenberg, Κάτω Χώρες.

  5. FRESH WISE

    Κάτω Χώρες

    Η Fresh Wise είναι μια εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία φρούτων, λαχανικών και εξωτικών καρπών για όλες τις υπηρεσίες. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, εταιρείες κέτερινγκ, γαστρονομία, εισαγωγείς. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα φρούτων και λαχανικών, τα οποία αποστέλλονται απευθείας από τον παραγωγό σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Η WORLDWIDE EXPORT FreshWise εξάγει φρούτα και λαχανικά σε πελάτες σε όλο τον κόσμο και, κατά κύριο λόγο, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική. Μέσω του γραφείου μας στο εξωτερικό, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στις αγορές του εξωτερικού, παραδίδουμε τα προϊόντα σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, είτε με πλοίο, είτε με φορτηγό, είτε με εναέρια μέσα. Είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε κάθε είδος παλετών, φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία χωρούν έως και 600 προϊόντα. Επίσης, εξάγουμε σε όλο τον κόσμο κρεμμύδια και πατάτες με πλοίο.