• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επικαλυψεις

Αποτελέσματα για

Επικαλυψεις

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. MULTICOAT SEEVENS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTICOAT SEEVENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες ανακαινισεις, και επικαλυψη. Έχει έδρα σε Stramproy, Κάτω Χώρες.

  2. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  3. DWAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DWAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψεις στεγης, μονωση, και επικαλύψεις κτιρίων και στέγες. Έχει έδρα σε Zevenbergen, Κάτω Χώρες.

  4. HEGERAAT LEIDEKKERSBEDRIJF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEGERAAT LEIDEKKERSBEDRIJF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκεπές - εργασίες, επικαλυψεις στεγης, και Σκεπές - εργασίες. Έχει έδρα σε Schaijk, Κάτω Χώρες.

  5. MOZAIEK ATELIER RONDOMVORMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOZAIEK ATELIER RONDOMVORMEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τέχνη, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλιτεχνικα μωσαϊκα, σχεδιασμος και υλοποιηση μωσαϊκων, προϊοντα απο μωσαϊκο, και αστικες επικαλυψεις κατασκευων με μωσαϊκο. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAKEXPERT247

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAKEXPERT247, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροφές εργασίες επίστρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, επισκευη σκεπων, μονιμη αναπλαση σκεπων, μεταλλικες επικαλυψεις, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

  2. LFT COATING INDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LFT COATING INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  3. G & F HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G & F HOLDING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  4. LOA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOA B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. CHROMIN MAASTRICHT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHROMIN MAASTRICHT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  1. AHC OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. ELECTRO COAT B.V.

    Κάτω Χώρες