• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμος

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. RETAM SERVICE GROEP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RETAM SERVICE GROEP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. HEBLAD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEBLAD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός παιδικής χαράς. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  3. PROLUDIC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROLUDIC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιχνίδια για τον κήπο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός παιδικής χαράς, Εξοπλισμός παιδικής χαράς, και αστικη διαρρυθμιση. Έχει έδρα σε Mill, Κάτω Χώρες.

  4. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδοδάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, επιπλα εσωτερικων χωρων, και αξεσουαρ για κουρτινες. Έχει έδρα σε Sprang-Capelle, Κάτω Χώρες.

  5. UMISOL NEDERLAND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UMISOL NEDERLAND BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MARKET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARKET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές συρόμενες πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλική κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Lomm, Κάτω Χώρες.

  2. ROMASS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROMASS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαραζόπορτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκαραζοπορτες. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  3. TRAPRENOVATIE EXPERT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAPRENOVATIE EXPERT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  4. TOPDESIGNVLOER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOPDESIGNVLOER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπερυψωμένα δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικηρωμένο σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.

  5. ALUMATECH ALUMINIUM KOZIJN REPARATIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUMATECH ALUMINIUM KOZIJN REPARATIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάσες παραθύρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκελετοι, σταθερα μερη κουφωματων, και μεταλλικοι μεντεσεδες για κουφωματα. Έχει έδρα σε Rucphen, Κάτω Χώρες.

  1. QUALITY DOORS - GARAGEDEUREN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QUALITY DOORS - GARAGEDEUREN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαραζόπορτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκαραζοπορτες, και γκαραζοπορτα σε ρολο. Έχει έδρα σε Geleen, Κάτω Χώρες.

  2. UPSTAIRS TRAPRENOVATIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UPSTAIRS TRAPRENOVATIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες σκάλες. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  1. DE VLOERENMAKERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE VLOERENMAKERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπερυψωμένα δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοεπιπεδουμενα δαπεδα. Έχει έδρα σε Boerdonk(veghel), Κάτω Χώρες.

  2. GEBR VAN DE WETERING WVE COATINGS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR VAN DE WETERING WVE COATINGS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πέτρινες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες ανακαινισεις. Έχει έδρα σε vinkel, Κάτω Χώρες.

  3. POST LUCHTKANALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POST LUCHTKANALEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζάκια, διακοσμητικές σόμπες και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνοδόχοι για τζάκια, και Καπνοδόχοι για τζάκια. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  4. PUUR RVS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUUR RVS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.

  5. EGALISEER.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EGALISEER.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδοδάπεδα. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  6. MCAP CABLE & GLASSFIBER ASSEMBLIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MCAP CABLE & GLASSFIBER ASSEMBLIES B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλονήματα και υαλοβάμβακας, και Υαλονήματα και υαλοβάμβακας. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  7. ERIB VAN DEN WASSENBERG B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Dutch Scrap Recycling B.V. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 35 χρόνια πείρας στον τομέα της ανακύκλωσης. Τέσσερις γενιές εργάζονται για να προσφέρουν καινοτομίες στην βιομηχανία της ανακύκλωσης. Η Dutch Scrap Recycling B.V. αναπτύχθηκε σε 2 χώρες, απασχολεί πάνω από 130 υπαλλήλους και ανακυκλώνει πάνω από μια εκατονταετία. Τα προϊόντα μας: - άχρηστο αλουμίνιο - άχρηστο πλαστικό - άχρηστο καουτσούκ - άχρηστο μεταχειρισμένο χαρτί - άχρηστο χυτοσίδηρο - ανακύκλωση πλαστικών - ανακύκλωση ηλεκτρονικών - άχρηστο χάλκινο σύρμα - καθοδικός χαλκός. Η καινοτομία αποτελεί μια αρχή κλειδί και έναν παράγοντα επιτυχίας στην Dutch Scrap Recycling B.V. Η υπάλληλοι προτείνουν σε μέσο όρο 200 ιδέες για συνεχή βελτίωση ετησίως. Η νέα καινοτομία επηρεάζει όλες τις όψεις της επιχείρησης μας ενώ βελτιώνει τις δικές σας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, αντιμετωπίσαμε όλες τις προκλήσεις ώστε να επανεπενδύσουμε στους υπαλλήλους μας, στις οικογένειες μας και στις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Από την ανάπτυξη κοινοτικών προγραμμάτων δραστηριοτήτων μέχρι την βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, δεσμευόμαστε στην υποστήριξη της κοινότητας μας ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της. Η Dutch Scrap Recycling B.V λειτουργεί σε 2 χώρους ανακύκλωσης στις ΗΠΑ και στην Τανζανία και υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε όλα τα επίπεδα για υποψήφιους με ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Το κριτήριο μας είναι η θετική σκέψη σε συνδυασμό με μια ισχυρή ηθική στην εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε μια μακροχρόνια απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. SAVAL

    Κάτω Χώρες

    Το επάγγελμα σας δεν σχετίζεται με την πυρασφάλεια. Δεν αποτελεί καν προτεραιότητα για εσάς. Ωστόσο, αναζητάτε μια βέλτιστη προστασία χωρίς να πρέπει να προβληματιστείτε για τον τρόπο που λύνεται το θέμα αυτό. Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς ! Δεν αναρωτιόμαστε, ξέρουμε τι χρειάζονται οι πελάτες μας. Δεν πουλάμε απλά πυροσβεστήρες, προσφέρουμε λύσεις. Δεν επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην συντήρηση αλλά αναλαμβάνουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΪΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ.

  2. KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός κλιματισμού, τοποθετησεις κλιματιστικων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, τοποθετηση εγκαταστασεων κλιματισμου, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. BOER SPEELTOESTELLEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOER SPEELTOESTELLEN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιχνίδια για τον κήπο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυχαγωγια - εξοπλισμοι, αστικη διαρρυθμιση, και σιδερενια παιχνιδια για κηπους και παρκα. Έχει έδρα σε Nieuwendijk Nb, Κάτω Χώρες.

  4. EEKELS AIRCONDITIONING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EEKELS AIRCONDITIONING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. AREND BEVEILIGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AREND BEVEILIGING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί - εξοπλισμός επίβλεψης. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  6. STOIT GROEP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STOIT GROEP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός γραφείου - ενοικίαση. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  7. B.A.T. MACHINEBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.A.T. MACHINEBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε κουτια για τον τομεα της συσκευασιας, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, και Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  8. INTERGARDE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERGARDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Συναγερμοί - εξοπλισμός επίβλεψης, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, υπηρεσια παρακολουθησης, και Συναγερμοί - εξοπλισμός επίβλεψης. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  9. WELVAARTS WEEGSYSTEMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WELVAARTS WEEGSYSTEMEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ζυγισης, πλαστιγγες για ζυγους, και γεφυροπλαστιγγες. Έχει έδρα σε S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  10. MULTIPOND BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTIPOND BENELUX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ζυγισης, και οργανα ζυγισης και δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

91 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια