• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπή μετάλλων

Αποτελέσματα για

Κοπή μετάλλων

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  2. VAN HOOF GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HOOF GROEP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Οδοντώσεις υψηλής ακρίβειας, και ειδική λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  3. MOLLEN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOLLEN METAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες κοπης μεταλλων, μπιζουτάρισμα και δίπλωση λαμαρίνας από ανθρακοχάλυβα, και συγκολληση με χρηση ρομποτ. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  4. KMWE TOOLMANAGERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KMWE TOOLMANAGERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια κατεργασιας αλουμινιου, μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, προμηθειες για εργαλειομηχανες κοπης μεταλλων, και προστατευτικοι θαλαμοι για εργαλειομηχανες. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. MEVI FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEVI FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. VDL STAALSERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VDL STAALSERVICE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  4. DRIESSEN LAS- EN PLAATWERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DRIESSEN LAS- EN PLAATWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  5. KONTINEX PRODUKTIE MOERDIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONTINEX PRODUKTIE MOERDIJK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Moerdijk, Κάτω Χώρες.

  1. PUUR RVS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUUR RVS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.

  2. SMOLENAERS CONSTRUCTIE/PLAATWERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMOLENAERS CONSTRUCTIE/PLAATWERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  1. RIJPLAATOPMAAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIJPLAATOPMAAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Moerdijk, Κάτω Χώρες.

  2. SNEP VASTGOED B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNEP VASTGOED B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. KERSTEN EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KERSTEN EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Wanssum, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. SNIJWERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. SNIJWERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Moerdijk, Κάτω Χώρες.

  5. METLAS METAALINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METLAS METAALINDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Hapert, Κάτω Χώρες.

  6. NTS HERMUS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NTS HERMUS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  7. B.V. STABAG PCP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. STABAG PCP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Oudenbosch, Κάτω Χώρες.

  8. VAN LIEROP CONSTRUCTIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LIEROP CONSTRUCTIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Heeze, Κάτω Χώρες.

  1. METAALWERKEN BERGEN OP ZOOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALWERKEN BERGEN OP ZOOM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Bergen Op Zoom, Κάτω Χώρες.

  2. DIEVISION RAAMSDONKSVEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIEVISION RAAMSDONKSVEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  3. METAALCENTER DRIESSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALCENTER DRIESSEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  4. ARBÈL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARBÈL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  5. WITO C.N.C. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WITO C.N.C. B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  6. METAL ROLLING PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAL ROLLING PRODUCTS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  7. HELMONDSE METAAL INDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HELMONDSE METAAL INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  8. DHATEC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DHATEC B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Bergeijk, Κάτω Χώρες.

  9. TMP METAALPRODUKTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TMP METAALPRODUKTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  10. TECHNISCH BURO BOSHOEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCH BURO BOSHOEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Gilze, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοπή μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35 Επιχειρήσεις