• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτοκομία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  2. LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Wernhout, Κάτω Χώρες.

  3. J.H. FAASSEN-HEKKENS BOOMKWEKERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.H. FAASSEN-HEKKENS BOOMKWEKERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Reuver, Κάτω Χώρες.

  4. WEST PLANT LIMBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEST PLANT LIMBURG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. BRO ADVISEURS IN RUIMTELIJKE ORDENING, ECONO MIE EN MILIEU B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRO ADVISEURS IN RUIMTELIJKE ORDENING, ECONO MIE EN MILIEU B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOCOMPIG BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

  2. LENTSE POTGROND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LENTSE POTGROND BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Τύρφη και κοπριά, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Τύρφη και κοπριά. Έχει έδρα σε Katwijk, Κάτω Χώρες.

  3. ROVERO SYSTEMS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROVERO SYSTEMS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοκήπια και υαλοπίνακες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμοκήπια διαμερισμάτων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Θερμοκήπια διαμερισμάτων, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  4. FLOWER INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOWER INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  5. THERMOFLOR STRUCTURES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THERMOFLOR STRUCTURES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.