• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τράπεζες

Αποτελέσματα για

Τράπεζες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OAK&STEEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OAK&STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. LABEL PRODUKTIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LABEL PRODUKTIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυθρόνες και καθιστικά, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  3. ALINDA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALINDA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναβατήρες, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Αναβατήρες, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  4. JAMI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JAMI B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Οικιακά έπιπλα, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  5. PRINCE TILBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRINCE TILBURG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς, και Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLUSKENS EIKEN MEUBELS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLUSKENS EIKEN MEUBELS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  2. VERSCHUREN INTERIEURBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERSCHUREN INTERIEURBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. RHTC

    Κάτω Χώρες

    Η RHTC κατασκευάζει και διανέμει υδραυλικές πρέσες εργαστηρίου, πρέσες με πλαίσιο σε σχήμα C, πρέσες κύρτωσης, πύλης, παραγωγής, με τέσσερις στύλους και πολλά άλλα μηχανήματα κατεργασίας του μετάλλου. Η μηχανοκίνητες μας πρέσες Profi κατασκευάζονται στην Ολλανδία και διανέμονται σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη σε εκατοντάδες αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες. Αυτές οι μηχανοκίνητες πρέσες είναι εξοπλισμένες με κινητό έμβολο, έχουν δύο διαφορετικές ταχύτητες, μια επιπλέον αντλία χειρός για ακριβή πίεση και με εύκολα ρυθμιζόμενο βαρύ τραπέζι εργασίας Όλα τα άλλα μηχανήματα RHTC κατασκευάζονται επίσης στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθεσίες CE και την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Όλες οι πρέσες μας προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις, είτε πρόκειται για μια αλλαγή ταχυτήτων, στο σύστημα ελέγχου ή στην γεωμετρία τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά για έναν συγκεκριμένο μηχάνημα ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις υδραυλικές μας πρέσες.