• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι σπορας

Αποτελέσματα για

Σποροι σπορας

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  2. FA. R. DE REGT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FA. R. DE REGT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, προϊον οργανικης βελτιωσης, Δημητριακά και σπόροι, paglia e fieno (πρασινα και ασπρα ζυμαρικα), και Βιοκαύσιμο Βιομάζα. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  3. EURO-BIS POEDERCOATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO-BIS POEDERCOATING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Oudenbosch, Κάτω Χώρες.

  4. WENDJOE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WENDJOE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Waspik, Κάτω Χώρες.

  5. PEACOCK GARDEN SUPPORTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PEACOCK GARDEN SUPPORTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Oirschot, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DELMHORST EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Μετρητές υγρασίας Delmhorst - λύσεις για τον έλεγχο της υγρασίας ! Φορητοί μετρητές υγρασίας επαγγελματικής χρήσης για την μέτρηση της υγρασίας σε ξύλο, υλικά δόμησης, δάπεδα, χόρτο, σπόρους, κόκκους, βαμβάκι, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα και πολλά άλλα. Η Delmhorst φημίζεται για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή μετρητών υγρασίας ανώτερης ποιότητας που διατίθενται στην αγορά. Δεσμεύεται για την παροχή άριστων προϊόντων και ανώτερη εξυπηρέτηση. Ενισχύστε την εμπειρογνωμοσύνη σας χάρη στις ικανότητες μας στον τομέα της μέτρησης της υγρασίας.