• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκάλες και κιγκλιδώματα

Αποτελέσματα για

Σκάλες και κιγκλιδώματα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VIC STAIRS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VIC STAIRS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιχρισματα για κλιμακοστασια, και εσωτερικές σκάλες. Έχει έδρα σε Sprang-Capelle, Κάτω Χώρες.

  2. GOLDSTEEN METAL MANUFACTURING & DESIGN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOLDSTEEN METAL MANUFACTURING & DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδινες σκαλες, και κιγκλιδωματα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε 's-hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  3. TRAPPENFABRIEK VERMEULEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAPPENFABRIEK VERMEULEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκάλες, και Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  4. PUUR RVS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUUR RVS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.