• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - πρωτες υλες

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - πρωτες υλες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. H&R BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία H&R BENELUX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Nuth, Κάτω Χώρες.

  2. PLALLOY MTD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLALLOY MTD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.

  3. NUPLEX RESINS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUPLEX RESINS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bergen Op Zoom, Κάτω Χώρες.

  4. SCHMITZ FOAM SUPPLY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHMITZ FOAM SUPPLY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Αφρoλέξ από καουτσούκ, Αφροί πλαστικού, αφρωδες καουτσουκ, αφρος συσκευασιας, ταινιες απο αφρωδες υλικο, διογκωμενη πολυουρεθανη, ευκαμπτα διογκωμενα πλαστικα υλικα, και συσκευασιες απο διογκωμενο πολυστυρενιο. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.