• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία και εστιατόρια

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TANUKI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TANUKI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιαπωνικη κουζινα, και σουσι. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  2. DE EETBAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE EETBAR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  3. XTERIOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XTERIOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγαστρα για ταράτσες, εξωτερικές βεράντες, ομπρελες βεραντας, και επιπλα βεραντας. Έχει έδρα σε Bergeijk, Κάτω Χώρες.

  4. KUSZZZ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KUSZZZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  5. GAMKO HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GAMKO HOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEDERT IJS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEDERT IJS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  2. SATELLIET HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες