• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μοκέτες

Αποτελέσματα για

Μοκέτες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανοποιημένα χαλιά, Χαλιά και μοκέτες, Βιομηχανοποιημένα χαλιά, και Χαλιά και μοκέτες. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. BEST WOOL CARPETS B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. TAPIJTTEGELHUIS TILBURG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TAPIJTTEGELHUIS TILBURG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοκέτες σε πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους pvc. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  4. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδοδάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, επιπλα εσωτερικων χωρων, και αξεσουαρ για κουρτινες. Έχει έδρα σε Sprang-Capelle, Κάτω Χώρες.

  5. JETSTONE VERKOOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JETSTONE VERKOOP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Χαλιά και μοκέτες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Χαλιά και μοκέτες. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλιά και μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραδοσιακά χαλιά, και Παραδοσιακά χαλιά. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανοποιημένα χαλιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλιά και μοκέτες, και Χαλιά και μοκέτες. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.