• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. SOLID SEMECS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLID SEMECS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων, συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινουμενα οχηματα, ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινητα, Ηλεκτρονική συναρμολόγηση, βιομηχανικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, κατασκευη τυπωμενων κυκλωματων, και συναρμολόγηση ηλεκτρονικών μερών για την αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  4. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. ACT-IN INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ACT-IN INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρακολουθηση παραμετρων, προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για διαχειριση συντηρησης, προγραμματισμος παραγωγης, και οργανισμοι ελεγχου ποιοτητας και εγγυησης προϊοντων και υλικων. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DUTCH ESSENTIALS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH ESSENTIALS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταξη με υπεργολαβια, χημικο εργαστηριο για εμπορευματα, και αποσμητικα για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  2. GIZMOFACTORY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GIZMOFACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  3. AGILITEC BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGILITEC BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες για βιομηχανική χρήση, εγκαταστασεις αναρροφησης, και Βιομηχανικό φίλτρο. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLEMSE & VAN ENGELEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  1. AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικοί πυλώνες, Μεταλλικοί πύργοι, Μεταλλικοί πυλώνες, Μεταλλικοί πύργοι, κατασκευές από χάλυβα, και κατασκευες απο χαλυβα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  2. COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική οπτική, και συστηματα αναγνωσης γραμμωτου κωδικα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  1. SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, κιβωτια απο κυματοειδες χαρτονι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. VERMEULEN INGENIEURSBUREAU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERMEULEN INGENIEURSBUREAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωση πλαστικων υλικων, Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων, και προφιλ απο pvc. Έχει έδρα σε Gemert, Κάτω Χώρες.

  4. NICOCYL BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NICOCYL BENELUX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά, και Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  5. BRABO-PACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRABO-PACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εύκαμπτες συσκευασίες για τη βιομηχανία τροφίμων, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και Συσκευασίες για το ψάρι. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  6. KMWE TOOLMANAGERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KMWE TOOLMANAGERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια κατεργασιας αλουμινιου, μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, προμηθειες για εργαλειομηχανες κοπης μεταλλων, και προστατευτικοι θαλαμοι για εργαλειομηχανες. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  7. ROS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROS INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αποθήκευση - Εξοπλισμοί και συστήματα, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  8. KSE PROCESS TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KSE PROCESS TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, οργανα ζυγισης και δοσομετρησης, συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  1. VOSSEN GREENER CHEMICALS - VOSSEN LABORATORIES GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOSSEN GREENER CHEMICALS - VOSSEN LABORATORIES GROUP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και υπηρεσίες b2b. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  2. BO MOTOR OIL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BO MOTOR OIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαδια κινητηρων. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  3. FRIJNS INDUSTRIAL GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRIJNS INDUSTRIAL GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι σκελετοι, και συντηρηση. Έχει έδρα σε Valkenburg Aan De Geul, Κάτω Χώρες.

  4. REI-LUX BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REI-LUX BENELUX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Vught, Κάτω Χώρες.

  5. CONTAINER SERVICE C. GROENENBOOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONTAINER SERVICE C. GROENENBOOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  6. OEE SPECIALIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OEE SPECIALIST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  7. ARVINA LUBRICANTS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARVINA LUBRICANTS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπαντικα, και πετρελαιο και παραγωγα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  8. APOLCO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία APOLCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  9. TERRACON FUNDERINGSTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERRACON FUNDERINGSTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  10. VMG VERSTEEG METAAL GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VMG VERSTEEG METAAL GROEP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ελαφριές μεταλλικές δομές, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Heusden Gem Heusden, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

91 Επιχειρήσεις

Kατηγορια