• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποθήκευση

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AXELL GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AXELL GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεικτές μεταφορές σιδηροδρόμου-οδικού δικτύου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση αποθηκών, και Διαχείριση αποθηκών. Έχει έδρα σε Diessen, Κάτω Χώρες.

  2. ROS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROS INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αποθήκευση - Εξοπλισμοί και συστήματα, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  3. SCOOTMOBIELBERGING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCOOTMOBIELBERGING BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορευματοκιβωτια για φυλαξη και αποθηκευση. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  4. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιβώτια και πλατφόρμες αποθήκευσης, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Κιβώτια και πλατφόρμες αποθήκευσης, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  5. FRENCKEN HANDEL EN SERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRENCKEN HANDEL EN SERVICE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, και Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SULO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SULO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, και Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Ittervoort, Κάτω Χώρες.

  2. HOVUMA MAGAZIJNSTELLINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOVUMA MAGAZIJNSTELLINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reuver, Κάτω Χώρες.

  3. BEHEERMAATSCHAPPIJ VAN DER POL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEHEERMAATSCHAPPIJ VAN DER POL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Woensdrecht, Κάτω Χώρες.

  4. PALLETBEDRIJF VAN DER POL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PALLETBEDRIJF VAN DER POL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Woensdrecht, Κάτω Χώρες.

  5. SMOLDERS HOUTINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMOLDERS HOUTINDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  1. PC-LAS B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. LEGIOBLOCK

    Κάτω Χώρες

    Η Legioblock είναι ένα εύκαμπτο σύστημα κατασκευής που αποτελείται από στοιβαζόμενα μπλοκ από σκυρόδεμα που επιτρέπουν κατασκευή οποιασδήποτε δομής. Χάρη στην δομή τους, τα μπλοκ μπορούν εύκολα να στοιβαχτούν το ένα πάνω στο άλλο χωρίς να χρειαστεί η εφαρμογή τσιμέντου για τις θεμελιώσεις. Η Legioblock είναι ιδανική για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, κοντέινερ αποθήκευσης, χαρακωμένων σιλό, υπόστεγων φύλαξης αλατιού, υπόστεγα αποθήκευσης, ηχομονωμένοι και πυρανθεκτικοί τοίχοι. Η Legioblock σας προσφέρει την λύση για κάθε περίπτωση, με τα σχέδια, την μεταφορά, την κατασκευή...