• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευές από σκυρόδεμα

Αποτελέσματα για

Κατασκευές από σκυρόδεμα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. RICHARD WIGMANS ADVIES & VERKOOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RICHARD WIGMANS ADVIES & VERKOOP, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  2. AP BOUWMANAGEMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AP BOUWMANAGEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  3. ROLAND BOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROLAND BOUW, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.

  4. 123 BETONVLOER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 123 BETONVLOER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. DUBBELMAN EN ZONEN, BETON- EN METAALBESCHERMING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUBBELMAN EN ZONEN, BETON- EN METAALBESCHERMING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Lage Zwaluwe, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOUWBEDRIJF REMMERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWBEDRIJF REMMERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. E. BEKS BEDRIJFSVLOEREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία E. BEKS BEDRIJFSVLOEREN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  3. WEGENBOUW VELDHOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEGENBOUW VELDHOVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

  4. TILBORGHS HANDELSONDERNEMING GELDROP B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VLECHTERSBEDRIJF AKKOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. EUROPEBLOCK

    Κάτω Χώρες

    Η EuropeBlock προμηθεύει με χαλύβδινα καλούπια για την κατασκευή στοιβαζόμενων μπλοκ από σκυρόδεμα. Τα καλούπια είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και εκτελέσεις. Τα δοντάκια που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος των μπλοκ διευκολύνουν τη στοίβαξή τους. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε στην EuropeBlock για λαβίδες για μπλοκ ή άγκιστρα για αναρτήσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη ιδέα για τα προϊόντα και τις τιμές μας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε να ψάξετε μόνοι σας καλούπια και θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά.

  2. LEGIOBLOCK

    Κάτω Χώρες

    Η Legioblock είναι ένα εύκαμπτο σύστημα κατασκευής που αποτελείται από στοιβαζόμενα μπλοκ από σκυρόδεμα που επιτρέπουν κατασκευή οποιασδήποτε δομής. Χάρη στην δομή τους, τα μπλοκ μπορούν εύκολα να στοιβαχτούν το ένα πάνω στο άλλο χωρίς να χρειαστεί η εφαρμογή τσιμέντου για τις θεμελιώσεις. Η Legioblock είναι ιδανική για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, κοντέινερ αποθήκευσης, χαρακωμένων σιλό, υπόστεγων φύλαξης αλατιού, υπόστεγα αποθήκευσης, ηχομονωμένοι και πυρανθεκτικοί τοίχοι. Η Legioblock σας προσφέρει την λύση για κάθε περίπτωση, με τα σχέδια, την μεταφορά, την κατασκευή...

  1. KANTERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KANTERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη υπονομων. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.