• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσούκ και πλαστικά - μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Καουτσούκ και πλαστικά - μεταποίηση

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. TALBOOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TALBOOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και φρεζαρισμα πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. DEWACO KUNSTSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEWACO KUNSTSTOFFEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  3. KELLPLA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KELLPLA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  4. PATIFIX NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PATIFIX NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Hapert, Κάτω Χώρες.

  5. ESLON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ESLON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρoλέξ από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφροί πλαστικού, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Αφροί πλαστικού, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.