• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγη ποτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη ποτων

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

  2. LUXURIOUS DRINKS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUXURIOUS DRINKS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, κρασια εισαγωγης, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαμπάνια 1ης Σοδειάς, και ουισκι. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  3. VAN LOON CONVENIENCE FOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LOON CONVENIENCE FOOD B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.