• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΔιανομέας
  1. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  3. HEALY GROUP EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEALY GROUP EUROPE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gennep, Κάτω Χώρες.

  4. FUTURE PETROLEUM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FUTURE PETROLEUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, βιοαιθανολη, προϊοντα πετρελαιου, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  5. RODACHEM BV

    Κάτω Χώρες

    RodaChem BV είναι μια διεθνής εταιρεία εμπορίου και διανομής που εξειδικεύεται στην προμήθεια μεταλλικών αλάτων και οξειδίων, με επίκεντρο τα προϊόντα λιθίου. Κύριος μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την βέλτιστη υποστήριξη σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις (παγκοσμίως). Η RodaChem BV είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015, έχει εφαρμόσει τις αρχές υπεύθυνης φροντίδας και τις σχετικές νομοθεσίες (ΕΕ) στις λειτουργικές της διαδικασίες.