• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταποίηση τροφίμων

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΔιανομέας
  1. SIRGREENWASABI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIRGREENWASABI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Vlijmen, Κάτω Χώρες.

  2. VERHAGEN HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHAGEN HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, καλοι, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

  3. NATURAL SWEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NATURAL SWEET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  4. VANILLE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VANILLE BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  5. FILLEDWITHLOVE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FILLEDWITHLOVE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρωτα, ζαχαρωτα και ζαχαρη, και σοκολατα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN DEN BERG GOOD IN FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BERG GOOD IN FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  2. SWISSNETH BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SWISSNETH BENELUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.