• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Εξαγωγές

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΔιανομέας
  1. ZAMKO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η ZAMKO είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία εξειδικευμένη στα πτυσσόμενα παλετοκιβώτια. Η πρόκληση μας σε κάθε έργο είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: “προσανατολισμένο στην υπηρεσία”, “ανεξάρτητη συμβουλή”, “ειδικός με κίνητρο την εύρεση λύσης”. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνήθως βρίσκουμε την βέλτιστη λύση καθώς συνεργαζόμαστε ενεργά με τον πελάτη. Λαμβάνοντας τις απαιτήσεις του έργου διαχείρισης διακίνησης του πελάτη ως αρχικό σημείο, προσπαθούμε να έχουμε πρωτότυπες ιδέες ώστε να βρούμε την λύση με τα ελάχιστα λειτουργικά κόστη. ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Η εκτενής μας γκάμα πτυσσόμενων παλετοκιβωτίων είναι υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, είτε κατασκευάζονται από πλαστικό, ξύλο, χάλυβα ή χαρτόνι. Πέρα από τις λύσεις μας για ειδικούς τομείς, αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Η συγκέντρωση και ενοικίαση παλετοκιβωτίων είναι η ειδικότητα μας. Πληρώνετε ένα ελάχιστο ποσό ημερησίως ή με την χρήση. Επισκευάζουμε επίσης κάθε είδους πλαστικού παλετοκιβωτίου επαγγελματικά. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης σε όλη την Ευρώπη.

  2. PRIME STOCK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Prime Stock είναι ο κύριος σας εταίρος για επώνυμα αρώματα και καλλυντικά. Ως διεθνές χονδρέμπορος στο Ρότερνταμ, αγοράζουμε και πουλάμε αρώματα και καλλυντικά στις καλύτερες τιμές. Οι κεντρικές μας αξίες: • Εξειδικευμένες προσφορές επί παραγγελία • Προσωπική επαφή με τους πελάτες μας όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα • Αξιοπιστία και ευελιξία. Χάρη στο ευρύ μας δίκτυο, αγοράζουμε από τους προμηθευτές μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Συγκρίνουμε διάφορες εναλλακτικές και επιλέγουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Αναλαμβάνουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και παραδίδουμε εκεί που θέλετε!

  3. FRESH WISE

    Κάτω Χώρες

    Η Fresh Wise είναι μια εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία φρούτων, λαχανικών και εξωτικών καρπών για όλες τις υπηρεσίες. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, εταιρείες κέτερινγκ, γαστρονομία, εισαγωγείς. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα φρούτων και λαχανικών, τα οποία αποστέλλονται απευθείας από τον παραγωγό σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Η WORLDWIDE EXPORT FreshWise εξάγει φρούτα και λαχανικά σε πελάτες σε όλο τον κόσμο και, κατά κύριο λόγο, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική. Μέσω του γραφείου μας στο εξωτερικό, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στις αγορές του εξωτερικού, παραδίδουμε τα προϊόντα σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, είτε με πλοίο, είτε με φορτηγό, είτε με εναέρια μέσα. Είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε κάθε είδος παλετών, φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία χωρούν έως και 600 προϊόντα. Επίσης, εξάγουμε σε όλο τον κόσμο κρεμμύδια και πατάτες με πλοίο.

  4. WKK GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WKK GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. WEITRANS HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEITRANS HOLDING B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, κατεψυγμενα προϊοντα κρεοπωλειου, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, και φρέσκα και κατεψυγμένα κοτόπουλα. Έχει έδρα σε Oudendijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FEEDLANCE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEEDLANCE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, βιολογικά ενεργά πρόσθετα υλών στις ζωοτροφές, και τροφιμα για ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

  2. LUXURIOUS DRINKS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUXURIOUS DRINKS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, κρασια εισαγωγης, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαμπάνια 1ης Σοδειάς, και ουισκι. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  3. HEALY GROUP EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEALY GROUP EUROPE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gennep, Κάτω Χώρες.

  4. AMACORE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMACORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και κατεψυγμενα ψαρια. Έχει έδρα σε Hilvarenbeek, Κάτω Χώρες.

  5. VISSERS AARDBEIPLANTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISSERS AARDBEIPLANTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε America, Κάτω Χώρες.

  1. CARDIMED B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CARDIMED B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, συσκευες και προμηθειες καρδιολογιας, συσκευες και προμηθειες νευρολογιας, ιατρικες συσκευες, και Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. TRANSMOTORS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSMOTORS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Klundert, Κάτω Χώρες.

  1. VERHAGEN HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHAGEN HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, καλοι, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

  2. FUTURE PETROLEUM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FUTURE PETROLEUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, βιοαιθανολη, προϊοντα πετρελαιου, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  3. GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καταλυτες για τη διυλιση του πετρελαιου, και ψυκτικα ντεποζιτα για την αποθηκευση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. 4TUNEGAMES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 4TUNEGAMES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. ALPHADOS GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALPHADOS GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  6. FRUIT AVENUE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRUIT AVENUE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  7. HTTPS://WWW.LINKEDIN.COM/COMPANY/FRUIT-QUEEN-BV/

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HTTPS://WWW.LINKEDIN.COM/COMPANY/FRUIT-QUEEN-BV/, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  8. SWISSNETH BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SWISSNETH BENELUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

20 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ