• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανοξείδωτος χάλυβας

Αποτελέσματα για

Ανοξείδωτος χάλυβας

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. DE TRANSPORTMAKELAAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE TRANSPORTMAKELAAR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, επιμελητεια, και υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  2. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και Εκτέλεση εφοδιαστικής αλυσίδας (διαχείριση μεταφορών και αποθεμάτων). Έχει έδρα σε Bakel, Κάτω Χώρες.

  3. HELLEBEUK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HELLEBEUK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Valkenburg, Κάτω Χώρες.

  4. XILLIX ROESTVRIJSTAAL V.O.F.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XILLIX ROESTVRIJSTAAL V.O.F., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καμπύλες σκάλες, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, Μεταλλικές σκάλες, τραπεζια απο ανοξειδωτο χαλυβα, Καμπύλες σκάλες, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Den Bosch, Κάτω Χώρες.

  5. GOLDSTEEN METAL MANUFACTURING & DESIGN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOLDSTEEN METAL MANUFACTURING & DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδινες σκαλες, και κιγκλιδωματα απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε 's-hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STALATUBE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STALATUBE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Zevenbergen, Κάτω Χώρες.